Cправу про визнання батьківства українського офіцера-миротворця Тихонова Олега Станіславовича відносно Шубіної Діани Олегівни, - його неповнолітньої доньки, конкретні посадові особи судових та державних органів у змові з третьою особою намагаються не тільки затягнути, але й взагалі фальсифікувати шляхом знищення генетичних зразків (а на сьогодні згідно вимог внутрівідомчих нормативних документів в СМЕ зразки вже знищені за встановленим терміном, залишилися тільки в суді) як основного доказу у справі.


П`ятниця, 26.04.2024, 03:43

Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Головна » 2010 » Червень » 23 » ЗВЕРНЕННЯ XX З’ЇЗДУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ТА ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА УКРАЇНИ
01:22
ЗВЕРНЕННЯ XX З’ЇЗДУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ТА ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА УКРАЇНИ
вих. № 50-с
28 квітня 2010

ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ
ВЕРХОВНОМУ ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧУ
ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ
ЯНУКОВИЧУ ВІКТОРУ ФЕДОРОВИЧУ
ГЕНЕРАЛЬНОМУ ПРОКУРОРУ УКРАЇНИ
ОЛЕКСАНДРУ ІВАНОВИЧУ МЕДВЕДЬКУ

ЗВЕРНЕННЯ
XX З’ЇЗДУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ
З приводу захисту прав ШУБІНОЇ Діани - неповнолітньої дитини загиблого офіцера-миротворця члена СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ підполковника ТИХОНОВА Олега Станіславовича.

До Всеукраїнської громадської організації Спілки Офіцерів України звернулися члени Криворізької міської організації СОУ та військовослужбовці Криворізького гарнізону з приводу захисту прав Шубіноі Діани - неповнолітньої дитини загиблого офіцера-миротворця члена Спілки Офіцерів України підполковника Тихонова Олега Станіславовича. 


Суть звернення полягає у тому, що неповнолітня дитина Діана Шубіна ще до свого народження втратила батька - українського офіцера-миротворця члена Спілки Офіцерів України підполковника Олега Станіславовича Тихонова, який очікував на її народження разом з Оленою Валентинівною Шубіною, але загинув виконуючи свій службовий обов'язок в республіці Ірак. Родина, яка вже реально існувала і чекала народження бажаної дитини, збиралася формально закріпити свої стосунки після відрядження в Ірак Олега Станіславовича. У зв'язку з тим, що він на той час формально ще знаходився у шлюбі з першою дружиною, швидке оформлення нового шлюбу було неможливим (а головним на той час для підполковника Тихонова Олега Станіславовича було виконання миротворчого завдання Української держави в республіці Ірак). Дитину, якою була вагітна Олена Валентинівна від Олега Станіславовича. вони бажали виховувати разом і не приховували цього від своїх близьких і друзів. З червня 2005 року триває судовий розгляд справи по встановленню батьківства Тихонова Олега Станіславовича відносно неповнолітньої Діани Шубіної. Ознаки штучного затягування цієї справи та в інтересах третіх осіб очевидні. 


Але останньою краплею, що спонукала звернутися до Вас стало явне намагання судді Чумак на вимогу третьої особи поставити під сумнів результати судово-медичної експертизи, як основного доказу того, що Олег Станіславович Тихонов є біологічним батьком неповнолітньої Діани Шубіної та категорична безпідставна відмова на дозвіл здійснення відео зйомки портативною відеокамерою судового засідання Лисенком Петром Олексійовичем (письмову заяву Лисенка з цього приводу суддя Чумак просто повернула в залі засідання і сказала «Ні») 


Для всіх хто хоча б раз бачив Олега Станіславовича Тихонова не треба ні яких експертиз, щоб визнати його причетність до народження Діани Шубіної, - бо зовнішня схожість ( а сьогодні вже можна спостерігати й де які психологічну схожість (в характері, темпераменті... Діани) батька і доньки очевидна. 


То ж ми, українські офіцери, не можемо не реагувати на те , що намагається робити наше судочинство руками таких суддів як Чумак з українськими дітьми, які народжені від любові, бажаними для батьків. Нажаль, до сьогодні за права неповнолітньої доньки українського офіцера-миротворця Діани Шубіної бореться тільки її мати - Шубіна Олена Валентинівна, яка сама є військовослужбовцем і постійно виконує обов'язки по несенню бойового чергування. Державні структури, які повинні представляти і захищати інтереси неповнолітньої дитини в суді, сьогодні від цієї справи відштовхнулися. Справу до розгляду прийнято міжнародним судом з прав людини у м.Стразбурзі, але ми знаємо як сьогодні в Україні виконуються судові рішення (міжнародний суд - не виключення). 


Оскільки справа стосується прав та інтересів неповнолітньої дитини, важливість предмету розгляду для позивачки вимагає швидкого розгляду скарг, спираючись на викладене ми впевнені у тому, що справу про визнання батьківства українського офіцера-миротворця Тихонова Олега Станіславовича відносно неповнолітньої доньки Шубіної Діани Олегівни конкретні посадові особи судових та державних органів у змові з третьою особою намагаються не тільки затягнути, але й взагалі фальсифікувати шляхом знищення генетичних зразків ( а на сьогодні згідно вимог внутрівідомчих нормативних документів в МСЕК зразки вже знищені за встановленим, терміном, залишилися тільки в суді) як основного доказу у справі.

На підставі наведеного, делегати з’їзду звертається з клопотанням про наступне:

1. У межах чинного законодавства не дозволили знищити або фальсифікувати
генетичні зразки, як основний доказ у справі про встановленню батьківства
Тихонова Олега Станіславовича відносно неповнолітньої Шубіної Діани
Олегівни.

2. Віддати відповідні доручення державним органам і установам, що повинні
належним чином здійснювати представництво інтересів Шубіної Діани Олегівни у справі по встановленню батьківства Тихонова Олега Станіславовича відносно неї. 


3. Максимально забезпечити відкритість і неупередженість розгляду справи по встановленню батьківства Тихонова Олега Станіславовича відносно Шубіної Діани Олегівни.

За дорученням делегатів З’їзду
З повагою,

ГОЛОВА
СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
ІІ СКЛИКАННЯ
ПОЛКОВНИК В. БІЛОУС

Переглядів: 2371 | Додав: Spilka_OU | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

КОНТАКТНІ ТЕЛЕФОНИ

Олена ШУБІНА (позивач)
(098)127-87-74
(0564)27-70-84

Петро ЛИСЕНКО
(інформаційна допомога)
(066)971-71-32


Меню сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук

Календар

«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Зв'язатися з нами

ІНТЕРНЕТОМ

Ім`я відправника *:
E-mail відправника *:
Web-site:
Організація *:
Тема листа:
Текст повідомлення *:
Код безпеки *: